Szakterületeink

Ügyvédi irodánk az alábbi területeken rendelkezik jelentős szakértelemmel és tapasztalattal amellett, hogy most már, 2020-tól kezdődően távolról - akár külföldről, vagy akadályoztatás esetén otthontól -, ún.távazonosítással is lehetőség van nálunk az ügyintézésre. Erről a lehetőségről, amennyiben szakterületeinkről tájékozódott lentebb, részletesebben itt olvashat!

Cégjog (Cégalapítás, cégmódosítás)

Amennyiben céget szeretne alapítani, vagy meglévő cégénél kíván módosításokat eszközölni, ebben garantált gyorsasággal és alacsony áron segítséget nyújtunk Önnek.

Cégjogi szolgáltatásainkról a következő linkre kattintva tájékozódhat bővebben:
Cégjogi szolgáltatások

A megfelelő cégforma kiválasztásához minden szükséges információt megadunk, felmerülő kérdéseire ingyenes jogi tanácsadás keretein belül válaszolunk.

A cégalapítás konkrét lépéseit itt ismerheti meg:
A cégalapítás lépései

Az alábbi összefoglalók segítséget nyújthatnak a cégforma kiválasztásánál. Irodánk bt., kft. és zrt. alapításában egyaránt rendelkezik gyakorlattal.
Nálunk nincsenek rejtett költségek: a cégalapítással, cégmódosítással kapcsolatos költségeket díjakat ezért előre összefoglaltuk Önnek:
A cégalapítás költségei

Ingatlanügyek (adásvételi szerződések)

Irodánk adásvételi szerződés kötésénél nem csupán az okiratok szerkesztését vállalja, hanem képviseli ügyfeleit az illetékhivatali és a földhivatali ügyintézés során is, valamint adó- és illetékszempontból költségoptimalizálási tanácsadást is nyújt. Olvassa el, miért érdemes irodánkat választania ingatlanügyeihez!
Miért bízza ránk ingatlanügyeit?

Amennyiben új építésű ingatlant vásárol és az okiratszerkesztést az eladó ügyvédje végzi, akkor is érdemes megbíznia bennünket, hogy a szerződés részleteinek véglegesítésekor képviselhessük érdekeit. Erről a szolgáltatásunkról bővebben a következő linken tájékozódhat:
Jogi képviselet (új építésű ingatlanok vásárlása)

Egy-egy adásvételi szerződésnél számos nagyon fontos részletet kell mindkét fél számára egyértelműen és megnyugtatóan tisztázni. Ezek közül gyűjtöttük csokorba a leggyakrabban problémát okozó tételeket:
Miről kell a feleknek megállapodni?

Az adásvételi tranzakciónak mind az eladó, mind a vevő számára költségvonzata van, mely tételekről érdemes előre tájékozódni. Segítségképpen összegyűjtöttük Önnek, hogy mit kell a vevőnek és az eladónak megfizetnie. (Alábbi összeállításunk az ügyvédi munkadíj mellett az adókat és illetékeket, valamint a földhivatali eljárási díjakat is tartalmazza.)
Az adásvétel költségei

Családjogi ügyek (válás, házassági szerződések)

Családjogi területen irodánk elsősorban a következőkben tud segítséget nyújtani Önnek:

A fentiek mellett készséggel állunk rendelkezésére az alábbi típusú ügyekben is:ELÉRHETŐSÉGEINK

dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda
1116 Budapest, Kalotaszeg u. 15.
ügyfélfogadás: 1118 Budapest, Ménesi út 24. (Gellért Terasz Irodaház)
mobil: +3630-527-3738
E-mail: aniko@molnarugyved.hu
© 2024 dr. Molnár Anikó Ügyvédi Iroda. Minden jog fenntartva